Splinter Cell: Blacklist Ortaya Çıktı!

04.06.2012 18:21 Samet Konuksal


     E3 sunumlarına çok az bir süre kala sızıntılar gelmeye devam ediyor. Uzun süredir ortalıkta dolaşan altıncı Splinter Cell oyunu, ekran görüntüleriyle birlikte sızdırıldı.
 
     Splinter Cell: Blacklist adıyla ortaya çıkan yeni Splinter Cell oyununun bu görüntülerini sızdıran Gamekyo sitesi, platform olarak PC, PS3 ve Xbox 360'ı gösteriyor. Ancak daha önce aynı isimle birlikte bu oyun, Wii U adına da listelenmişti.
 
     Oyunla birlikte sızdırılan bu görüntülerde Sam Fisher'ı her zamanki gibi aksiyon halinde görüyoruz. Ancak bu görüntülerde gizlilik öğesine pek de rastlayamadığımızı eklememiz gerek.
 
     Ubisoft'un Splinter Cell serisinin atmosferini bozmadığını umuyoruz ve görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz. Detaylı bilgiler E3'te ve BSC'de olacak!

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler