Splinter Cell Blacklist'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

16.01.2013 19:32 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının sevilen karakterlerinden Sam Fisher, bu sene geri dönüyor, fakat biraz gecikmeli olarak. Ubisoft, Splinter Cell: Blacklist'in çıkış tarihini bir videoyla birlikte duyurdu.
 
    Videoda gözüken tarihe göre Splinter Cell: Blacklist, 20 Ağustos itibariyle her üç platforma da çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun yapılan ilk duyurusunda çıkış dönemi olarak bahar ayları gösterilmişti. Böylelikle oyunun çıkışı bahar aylarından yaz dönemine kaydırılmış oldu.
 
    Çıkış tarihini bir kenara bırakıp oyunun yayınlanan videosuna geçersek, bahsi geçen videomuz siyasi liderlerin yeminleriyle açılışını yapıyor. Amerika topraklarını korumak adına verilen yeminlerin ardından ise Sam Fisher ve ekibi harekete geçiyor. Videoya aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler