Splinter Cell Filminin Fisher'ı Tom Hardy Olacak

15.11.2012 02:08 Samet Konuksal


    Ubisoft'un uzun süredir hayalini kurduğu Splinter Cell film projesi en nihayetinde hayata geçmeye başladı. Ubisoft, filmin başrolü Sam Fisher için Tom Hardy ile anlaştı.
 
    Daha önce Inception'da Eames ve The Dark Knight Rises'da da Bane rollerini üstlenen Hardy, bugün itibariyle Ubisoft ile bir anlaşma imzaladı. Hardy ile ilgili Ubisoft ekibi, "Tom Hardy, şu anki film endüstrisinin en büyük isimlerinden biri. Kendisinin bu konuda harika yeteneklerinin olması, Splinter Cell hayranlarını heyecanlandıracaktır." sözlerini söyledi.
 
   Tom Hardy açıklamasına ek olarak Ubisoft, senaryo bölümünde Eric Warren Singer ile anlaştığını da duyurdu. Singer'ı The International filminden hatırlayabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler