Split/Second DLC Paketleri Açıklandı

08.08.2010 12:42 Alkan Adakaner


 
      Black Rock Studio tarafından geliştirilen Split/Second da indirilebilir içerikler yoluyla genişleyecek. Oyunun facebook sayfasından yapılan duyuruda 3 DLC paketinin hazırlandığı açıklandı.
 
       İlk indirilebilir içerik paketinde turbo güçteki çok özel araçların bulunacağı söyleniyor. High Octane Supercar Pack olarak adlandırılan ikinci pakette ise yukarıdaki fotoda görebileceğiniz gibi tamamen yeni arabalar bulunacak.
 
        Son olarak ise oyunun özel paketindeki Ryback Cyclone da ücretsiz olarak gelecek. Bu paketler gelecek haftalarda  Xbox Live ve Playstation Network'te satışa çıkacak. Yeni mekanların da bulunduğu büyük DLC paketinin ise Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.
 
      Ayrıca Split/Second'ın PSP sürümünün de tatil sezonuna doğru piyasaya çıkacağını da hatırlatalım.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler