Split/Second Hediyelerini Kazananlar Belli Oldu

16.06.2010 18:19 Erdinç İyikul

 
  Geçen hafta Facebook üzeriden BSC'yi takip edenlere Split/Second oyununa ait araba ve anahtarlıkları dağıtacağımız duyurmuştuk. Duyuruyu yapmamızla beraber oldukça yoğun bir katılım gerçekleştiren siz değerli ziyaretçilerimize, öncelikle bu katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Ardından lafı daha fazla uzatmadan kazanan şanslı isimlere geçelim. :)

Split/Second
 
  Her geçen gün büyüyen Facebook sayfamızı takip eden ziyaretçilerimiz arasından hediyeleri kazanan şanslı isimler; Onur Tan, Tolunay Elmas ve Kerem Acar. Kazanan ziyaretçilerimizi tebrik eder ve ilerleyen günler de başka sürpriz içeriklerle yeniden karşınızda olacağımızı hatırlatarak, BSC'yi takipinizi sürdürmenizi tavsiye ederiz.

Not: Kazanan isimler iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresine, telefon ve adres bilgilerini göndererek hediyelerine kavuşabilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler