Split/Second Kendi Türünün Uncharted'ı Olacak

01.03.2010 17:40 Alkan Adakaner


 
 
      Black Rock Studio piyasaya çıkardıkları son yarış oyunları Pure sayesinde ne kadar iyi bir firma olduğunu kanıtladı. Pure gerçekten de bu neslin en iyi yarış oyunlarından birisi durumda.
 
     Firma Disney'e bağlandıktan sonra da Split/Second adındaki yarış oyununu geliştirmeye devam ediyor. Black Rock bu konuda o kadar iddialı ki kendi türünün en iyi oyunlarından birini yapacağını söylüyor.
 
    Black Rock'tan Jason Ried'ın açıklamasına göre Split/Second, Modern Warfare 2 ve Uncharted 2'nin kendi türlerinde yakaladığı başarıyı yakalayacak ve oyuncular da bu kaliteyi hissedecekler.
 
    Yüksek hızdaki arabalarla şehrin patlama sahneleri arasında kıyasıya bir mücadele sunacak oyun bir aksilik olmazsa Mayıs ayında piyasaya çıkacak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler