Split/Second, PSP Yolunda

07.07.2010 17:30 Ersin Kılıç


 
     Yarış pistindeki zorluklar dışında rakipleriniz ile de mücadele etmeniz gereken oyunların son dönemdeki en iyi örneklerinden biri olan Split/Second'un PSP versiyonu duyuruldu.
 
     Oyunun PSP versiyonunu duyuran ve yayıncı koltuğundada bulunan Disney, PSP versiyonunun yılbaşı sezonunda çıkacağını duyurdu. Yeni yollar ve yarış türlerini barındıracak olan oyunun PSP versiyonunda local olarak dört kişiye kadar oyuncu desteğide sunulacak.
 
     Split/Second'un aksiyon ve yarış türünde bir çok oyuncuyu memnun ettiğini belirten Disney'den Craig Ralyea, oyunun PSP içinde çok uygun bir sistemi olduğunu belirtti.
 
     Split/Second'un HD versiyonu geçtiğimiz Mayıs ayında çıkışını yapmıştı. Bu versiyonun video incelemesini buradan, PSP versiyonuna ait yayınlanan ilk ekran görüntülerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 4 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 5 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 5 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler