Split/Second: Velocity 16 Kasım'da PSP'de

13.10.2010 10:43 Alkan Adakaner

 
 
    Xbox 360, Playstation 3 ve PC için piyasaya çıkan Split Second: Velocity'nin beklediğimiz PSP sürümünün 16 Kasım'da piyasaya çıkacağı açıkladı. Black Rock Studio'nun geliştirdiği oyun özellikle hız tutkunları için birebir.

    Oyunun PSP sürümü yeni yollar ve challenge mod'un yanı sıra 4 kişilik yerel çok oyunculu destek de sunacak. Oyun görsel olarak diğer sürümlerinin oldukça gerisinde kalsa da PSP'de de aynı heyecanı vermesini bekliyoruz.

     PSP için özel bir kontrol sistemi kullanacak olan Split/Second: Velocity arcade türü yarış oyunu severler yakından takip edebilirler.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler