Split/Second Yapımcısı Sıkıntıda

Split/Second eğlence katsayısı yüksek bir yarış oyunuydu.
05.05.2011 19:34 Gökhan Yılmaz

 
     Disney Interactive Studios, yarış oyunları geliştirilen Black Rock'da işten çıkarmaların gerçekleştiğini doğruladı. İngiltere'de bulunan stüdyoda 100'den fazla kişi işten çıkarıldı. Gelen bilgilere göre kalan 40 kişilik ekip şu an çalıştıkları projeye devam edecek.
 
     Geçtiğimiz yıl çıkan Split/Second ve ondan önceki oyunları olan Pure ile çıkış yakalayan stüdyoda neden böyle bir durumun oluştuğuyla ilgili bir ayrıntı verilmedi.
 
     Gelen söylentilere göre stüdyo, pek çok oyuncu tarafından beğenilen Split/Second'a devam oyunu geliştiriyordu. Proje Aralık ayında iptal edildikten sonra Black Rock'ın Disney için geliştireceği başka bir oyun kalmamış. Daha önce de Pure'un devamı için kollar sıvanmış fakat o da iptal edilmiş. Bu söylentiler umarız doğru çıkmaz ve stüdyo küçülmüş olsa da Split/Second 2'yi başarılı bir şekilde tamamlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler