Splitgate Betası Yoğun İlgi Gördü

23.07.2021 16:56 Umut Tandoğan

 
 
Splitgate betası fazla oyuncu sayısı nedeniyle devre dışı bırakılmak zorunda kaldı. Geliştiriciler, sorunu çözmek için betayı çevrimdışına aldı.
 
Splitgate oyununun resmi Twitter hesabından; ''Bu gece beta sürümünü devre dışı bırakmaya karar verdik. Şimdiye kadar beta oynayan herkes, teşekkür olarak 5 ekstra drop alacak.'' dedi.
 
Oyun Hakkında:
 
Splitgate, oyuncu kontrollü portallar içeren, oynaması ücretsiz, hızlı tempolu, çok oyunculu bir nişancı oyunudur. Bu bilimkurgu nişancı oyunu; portal mekanikleri, bol uçmalı ve çok boyutlu çatışmalarıyla FPS türünü bir sonraki boyuta taşıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splitgate Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 1047 Games Dağıtıcısı: 1047 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler