Square-Enix, Lara Croft için Yeni Bir Lisans Aldı

12.02.2015 15:53 Ersin Kılıç


     Lara Croft adını hem yapmış olduğu büyük geri dönüş hemde yapılan yan oyunlar ile son zamanlarda sık sık duyuyoruz. Anlaşılan Square-Enix'te bu durumdan oldukça memnun ki ünlü karakter için yeni isim patentleri almaya devam ediyor.
 
     Gelen haberlere göre firma Lara Croft: Relic Run isim haklarını almış durumda. Tabi hali hazırda Rise of Tomb Raider olunca akla hemen yan oyunlar geliyor. Guardian of Light ya da Temple of Osiris gibi yeni bir Lara Croft oyunu önümüzdeki dönemlerde duyurulabilir.
 
     Açıkçası alınan isme gelince benim aklıma bir fikir daha geliyor o da akıllı telefon ve tablet oyunları. Relic Run tıpkı Temple Run benzeri bir oyunla da karşımıza çıkabilir. Bakalım tahminimiz tutacak mı? İlerleyen zamanlarda öğreneceğiz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Temple of Osiris Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler