Square Enix Bulut Servisi Shinra'yı Kapatıyor

Kingdom Hearts III, Square Enix kanadından uzun süredir büyük heyecanla beklenen yapımlar arasında.
06.01.2016 13:53 Talha Aynacı

 
     Square Enix duyurulmasının üstünden 1 sene geçen bulut sistemi Shinra Technologies'i kapattığını duyurdu. Final Fantasy evreninde yer alan kurgusal bir şirketle aynı ismi taşıyan Shinra sisteminin 3. parti yatırımcılardan yeterli destek gelmemesinden ötürü kapatıldığı bir basın bildirisiyle ilan edildi.
 
Projenin online tabanlı Square Enix oyunlarında önemli rol oynayacağı düşünülüyordu. İlerleyen aşamalarda ise diğer firma oyunlarının da servisten yararlanacağı bekleniyordu.
 
Square Enix'in çok daha büyük sıkıntısı ise içinde bulunduğ mali tablo. 31 Mart 2016'da bitecek olan finansal yıl sonunda 2 Milyar Yen ( 52 Milyar TL) zararda olduğu söyleniyor. Umarız gelecek projeler bu tablodan çok etkilenmez.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler