Square Enix, "Sleeping Dogs" Markasını Aldı

Kane and Lynch 2: Dog Days bütün eleştirilere rağmen yeni bir oyunun gelmesini sağlayacak kadar başarılıydı
22.01.2012 11:23 Alkan Adakaner

 
       Dün Final Fantasy: Dimensions markasını aldığı ortaya çıkan Square Enix bugünlerde boş durmuyor. Firmanın ayrıca "Sleeping Dogs" markasını da aldığı ortaya çıktı. Tabi bu markanın kendi başına bir oyun mu, yoksa bir oyunun devamı için mi kullanılacağı bilinmiyor.
 
      Square Enix'in bu markayı Avrupa'da alması hemen aklımıza Kane and Lynch serisini getirdi. Bu serinin en son oyununun adı Kane and Lynch 2: Dog Days idi. Bu açıdan bakınca Sleeping Dogs markası anlamlı gelebiliyor.
 
      Kane and Lynch serisinin ilk iki oyunla kalite yönünden ortalama bir performans çizdiği, buna rağmen satış olarak oldukça iyi işler çıkardığını göz önüne alırsak bu serinin devam oyununun gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler