Square Enix, Yeni Nesil Hitman Oyununun İsim Haklarını mı Satın Aldı?

18.03.2015 18:59 Ömür Gencer


       Özellikle JRPG oyunlarıyla oyun dünyasının en bilinen yapımcılarından olan Square Enix, iki yeni ismi tescilledi: World of Assassination ve Puzzle Soccer.
 
      World of Assassination ismi akıllara ilk olarak Hitman serisini getiriyor. Hatırlarsanız bu yılın Ocak ayında geliştirici firma IO Interactive, PS4 ve Xbox One için gelecek olan Hitman oyununu bu yıl açıklayacağını söylemişti. Yani tescillenen bu World of Assassination ismi yeni nesil Hitman oyununa ait olabilir. 
 
      Bahsettiğimiz ikinci isim Puzzle Soccer hakkında ise henüz hiçbir bilgi bulunmuyor. Konuyla ilgili yeni açıklamalar geldikçe sizlere aktaracağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler