Square Enix'in Arms Corps of Hell'inden Görüntüler

Goblin ordusu ile cehennemi fethedin
14.09.2011 12:23 Alkan Adakaner


    Square Enix'in bir geri sayım sitesi açarak duyurduğu yeni oyunu Arms Corps of Hell'in ilk ekran görüntüleri yayınlandı. Anlaşılan Pikmin'in cehennemde geçen versiyonuna oynama şansı yakalıyoruz.
 
    Monster Hunter benzeri bir havaya sahip olacak Arms Corps of Hell'de 100 kişilik bir Goblin ordusuna hükmedecek ve iblisleri yok etmeye çalışacağız. 4 kişilik co-op desteği  de sunacak oyunla ilgili hala çok fazla bilgi bulunmuyor.
 
    Çok sayıda yeniden yapıma ev sahipliği yapacak olan Playstation Vita'nın böyle özgün oyunlara da sahip olması sevindirici. Arms Corps of Hell'in ilk ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Army Corps of Hell Platformlar: VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler