Stadia, Kotadan Saatte 7 GB Yiyor

21.11.2019 19:17 Özgür Eroğlu

 
Google'ın geçtiğimiz gün erişime açtığı, oyunları stream ederek oynadığımız platform Stadia'dan yeni bir bilgi paylaşıldı. Stadia ile ilgili en çok merak edilen konu görsel olarak aynı kaliteyi alıp almayacağımızdı.
 
Geçtiğimiz günlerde çıkan ilk görüşlere göre Stadia'nın şu an için alınması mantıklı durmuyor. Bugün ise Stadia'nın saat başı kaç GB kota yediği açıklandı. Oyunu en düşük sürüm olan 720p görüntü ayarında oynadığınız zaman Red Dead Redemption 2 gibi bir oyunda saat başı 7 GB kota yiyor. Ayarları 4K'ya aldığınız zaman ise saat başı 30 GB civarında bir kota yediğini görüyoruz. 
 
Red Dead Redemption 2 gibi bir oyunun da 40 saatten fazla sürdüğünü düşünürsek, gerçekten inanılmaz bir internet istiyor. Ülkemizin internet şartlarında bu teknolojinin çalışması daha da zor görünmeye başladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stadia Platformlar: PC Geliştirici: Google Dağıtıcısı: Google Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 6 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler