Stadia Pro Üyelerine, Ocak Ayında Verilecek Ücretsiz Oyunlar Belli Oldu

26.12.2019 23:51 Özgür Eroğlu

 
 
Google'ın oyun oynama platformu olarak piyasaya sürdüğü ve oyunları stream ederek oynadığınız, Stadia'nın bildiğiniz gibi farklı abonelik çeşitleri var. Bunlardan birisi de Stadia Pro. Stadia Pro, daha kaliteli grafik gibi seçenekler sunarken, bir de aylık olarak abonelerine ücretsiz oyun hediye ediyor.
 
Ocak ayında verecekleri oyunlar da belli oldu. Oyunlardan ilki Crystal Dynamics'in oyunu Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, ikincisi ise 2016 yılında yayınlanan ve bir ritim shooter oyunu olan Thumper. Bu oyunlar 1 Ocak'tan itibaren erişilebilir olacak.
 
Şu anda Stada Pro abonelerinin erişebileceği oyunlar ise; Tomb Raider: Definitive Edition, Farming Simulator 19 Platinum Edition, Destiny 2: The Collection ve Samurai Showdown. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stadia Platformlar: PC Geliştirici: Google Dağıtıcısı: Google Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler