Stadia'nın Kontrolcüsü PC'de ve Telefonlarda Kablosuz Çalışmayacak

17.10.2019 15:19 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının belki de geleceğini değiştirecek olan sistem Stadia'nın çıkışına az bir süre kaldı. Oyunları stream ederek oynadığınız, iyi bir sistem yerine sadece iyi bir internete sahip olmanızın yeteceği konsolun kontrolcüsü hakkında yeni bir detay paylaşıldı.
 
Açıklanan yeni bilgilere göre Stadia'nın kontrolcüsünü kablosuz olarak kullanmak istiyorsanız Chromecast Ultra'ya ihtiyacınız olacak, Aynı Xbox 360 kontrolcüsünün kullanıldığı gibi Chromecast Ultra'yı cihaza takıyorsunuz ve cihazın Wi-Fi'ına bağlanarak kablosuz oynayabiliyorsunuz.
 
Stadia kontrolcüsünü PC'de veya mobil cihazlarda kullanmak istiyorsanız eğer bir USB Type-C kablosuna ihtiyaç duyacaksınız. Yani Stadia kontrolcüsünü PC'de veya Mobil cihazınızda kablosuz olarak kullanamayacaksınız. 
 
Stadia 19 Kasım'da çıkacak. Detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stadia Platformlar: PC Geliştirici: Google Dağıtıcısı: Google Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler