Stalker 2 için Dev Sızıntı: 53 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı!

01.06.2023 21:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma oyunu STALKER 2: Heart of Chornobyl için büyük bir sızıntının yapıldığından bahsetmiştik. Bunun yanı sıra bu sızdırılan dosyaların kilitli olduğundan ve şu anda erişilemez / oynanamaz olduğunu aktarmıştık. Şimdi ise bu dosyalar yavaş yavaş kırılmaya başladı ve şu anda 53 dakikalık oynanış görüntüleri yayınlanmış durumda.
 
Oyunun bir kısmı bu oynanış videosuyla açığa çıktı
 
 
 
Sızdırılan verilen kırılmasıyla ve şifrelerin çözülmesiyle beraber yeni içerikler de gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan sızıntı 190 GB'lık bir veriyi içeriyor ve bu oldukça büyük. Bu veriler içerisinde oyunun oynanabilir kısımları, detayları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Unreal Engine 5 destekli STALKER 2: Heart of Chornobyl, GSC GameWorld ekibi tarafından geliştiriliyor. Ukrayna temelli stüdyo bildiğiniz üzere Rusya / Ukrayna savaşı nedeniyle başka ülkelere taşınmak zorunda kaldı ve bu kapsamda oyunun gelişimi sekteye uğradı. 
 
Bu durumların ardından Ukrayna temelli ekip Rusya'ya karşı sert bir tavır alarak oyunlarını Rusya tarafına sunmayacaklarını belirtti. Bu olayların akabinde Rus hacker'lar oyunun dosyalarını geçtiğimiz süreçte kırdı ve ekibi tehdit etmeye başladı. Şu anki sızıntının da aynı hacker grubu tarafından yapıldığı tahmin ediliyor.
 
- 53 dakikalık oynanış görüntüleri
 
Diğer sızıntı video 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STALKER 2: Heart of Chernobyl Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler