StarCraft II, 3D Desteğiyle Geliyor

03.07.2010 22:35 Levent Polater

 

starcraftII

 

    İlki çıkalı 10 sene olmasına rağmen yıllanmış şarap edasıyla her strateji severin bilgisayarından silemediği oyunlar arasında yer almayı başaran StarCraft'ın ikincisinin çıkmasına çok az bir süre kaldı.
 
    2D efektler ile hazırlanan ilk StarCraft'dan sonra grafik tabanı çok yukarılara çekilecek olan StarCraft II’nin 3D desteği de sunacağı belirtildi. Blizzard'dan Chris Sigaty'nin ağzından çıkan bu bilgiye göre oyun çıktıktan sonra yayınlanacak bir yama ile 3D desteği sunulması düşünülüyor.
 
    IGN ile yaptığı röportajda Sigaty, oyunun anti-aliasing'i desteklemeyeceğini ancak ileride bunu bir yama ile düzeltebileceklerini belirtti. Daha pürüzsüz bir StarCraft II bekleyenler anti-aliasing'in olmamasına üzülmüş olmalılar. 
 
    Blizzard, ilk StarCraft'da olduğu gibi donanım seviyesi ilerledikçe çeşitli güncellemeler ve yamalar ile StarCraft II'yi de günümüz teknolojisine devamlı yetiştirmeyi planlıyor. Tüm dünyaya aynı anda 27 Temmuz'da çıkışını yapacak olan StarCraft II için şimdiden sıkı durun. Yıllar sonra PC'lerimize yine eşsiz bir strateji oyunu gelecek.
 
    Ayrıca sitemizde bulunan StarCraft II ön incelemesine buradan ulaşıp oyun ile ilgili daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz. 


Kaynak, BigDownload

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler