StarCraft II Artık Oynaması Ücretsiz

15.11.2017 01:16 Gazali Çetinkaya

 
   Blizzard Entertainment BlizzCon 2017'de yaptığı duyuruda gerçek zamanlı strateji oyunu StarCraft II'nin oynaması ücretsiz olacağını duyurmuştu ve söz verildiği üzere oyun bugün oynaması ücretsiz oldu.
 
   Böylelikle oyuncular Wings of Liberty campaign'in tamamını ve co-op komutanlarını 5. seviyeye kadar ücretsiz bir şekilde oynayabilirler.
 
   Heart of the Swarm, Legacy of the Void ve Nova Covert Ops içeriklerinin her biri $14.99 fiyat ile satışta. Üçünün de bulunduğu Campaign Collection ise $39.99 fiyat ile satışta. Ayrıca Wings of Liberty'yi daha önceden satın almış kullanıcılara da Heart of the Swarm ücretsiz olarak sunuluyor.  
 
   StarCraft II: Wings of Liberty Temmuz 2010'da Windows ve Mac için çıkmıştı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler