StarCraft II Betası Bitişi 7 Haziran'a Kaydırıldı

28.05.2010 23:50 Levent Polater

 
 
    Blizzard, StarCraft II Beta'sının 31 Mayıs'ta bitmesi gereken bitiş tarihini 7  Haziran'a kaydırdığını açıkladı.
 
    27 Temmuz çıkışlı olan oyunun Beta'sını oynama şansı bulanlar tam sürüme ulaşmak için epey bir beklemek zorunda kalacaklar. Blizzard, Beta sürecini uzatmalarına sebep olarak, "Beta Testinin son aşamasına hazırlanmak için" diye belirtti.
 
    “Beta testinin tarihini uzatarak, oyunun çıkmasından önce testlerimizi bitirebilmeyi planlıyoruz. Betayı bu süreç sonunda bir kaç hafta iptal ederek, son donanım ve yazılım ayarlarını yaparak oyunu çıkarmayı planlıyoruz." 
 
    Gerçekten harika, bana göre şu andaki strateji oyunlarının atalarından biri olan StarCraft'ın 10 seneyi aşkın bir süre sonra yeni bir oyununu PC'lerde oynamak tek kelimeyle harika olacak.
 
    Bu arada oyun ile yeni yayınlanan Zerg Queen sanatsal çalışmasına aşağıdan göz atabilirsiniz, tüyler ürpertici...

 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler