StarCraft II Türkiye Çıkışından Görüntüler

27.07.2010 13:20 Ersin Kılıç


 
     12 yıllık bekleyiş sona erdi. Tüm dünya ile birlikte aynı anda ülkemizde de satışa çıkan StarCraft II, ilk günden büyük bir başarı elde etti.
 
     Büyük bir merak ile beklenen oyun normal ve kolleksiyon versiyonu ile tüm dünya ile birlikte aynı anda, yani bugünün ilk dakikaları ile birlikte ülkemizde de satışa çıktı. Üç farklı ilde yapılan gece açılışları ile satışa çıkan oyun, mağaza önlerinde uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.
 
     "StarCraft severler D&R Erenköy, Teknosa Etiler, Saturn Forum Bayrampaşa, D&R Tunalı Hilmi(Ankara), Bimeks Bornova Forum(İzmir) ve Mediamarkt İzmir mağazaları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

     Oyunu D&R Erenköyden ilk almayı başaran İsmail Kemal Çiftçioğlu, çok mutlu olduğunu belirterek, Starcraft II T-shirtü ve koleksiyon versiyonu ile mağazadan ayrıldı.

     StarCraft II: Wings of Liberty Windows® XP/ Windows Vista®/ Windows® 7 ve Macintosh® için DVD-ROM şeklinde piyasaya sürüldü. Oyunun standart versiyonunun tavsiye edilen satış fiyatı 139,99 TL özel koleksiyon versiyonu ise 199,99 TL satış fiyatı ile oyunseverlerin beğenisine sunuldu."
 
Oyunun kolleksiyon içeriği ise şöyle ;
 
• The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, oyundan çizimler içeren 176 sayfalık kitapçık
• İçinde orijinal StarCraft ve StarCraft: Brood War® genişleme seti bulunan, Jim Raynor’ın künyesinin bir kopyası şeklinde tasarlanmış özel 2GB USB flaş bellek.
• Bir saati aşkın geliştirici röportajı, yönetmenin yorumlarıyla sinematik görüntüler ve fazlasını içeren sahne arkası DVD’si
• Oyundan 14 müziğin yanı sıra özel bonus müzikler de içeren resmi StarCraft II: Wings of Liberty müzik CD’si
• StarCraft çizgi romanı 0. sayısı, çizgi roman serisinin öncü kitabı
• Bir Battle.net hesabındaki tüm World of Warcraft karakterlerine uygulanabilecek, özel World of Warcraft® mini Thor oyun içi peti.
• Battle.net profili için özel portreler, oyundaki birimlerinizi özelleştirecek etiketler ve Terran Thor biriminin görsel olarak benzersiz bir versiyonunu içeren özel Battle.net indirilebilir içeriği
 
     Protoss, Terran ve Zerg ırkları arasındaki savaşa bir ke daha odaklanacak olan StarCraft II'nin ülkemizdeki gece açılışlarında çekilen görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
D&R


Tunalı Hilmi


Tunalı Hilmi
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler