StarCraft II, İlk Ayında 3 Milyonu Devirdi

01.09.2010 13:40 Ersin Kılıç


 
     Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir coşkuyla çıkışını yapan StarCraft II'nin ilk ay sonucunda ulaştığı satış rakamı açıklandı.
 
     Yapılan bu açıklama ile ön sipariş satışlarının getirdiği başarı ile ilk iki günde 1.5 milyonu deviren StarCraft II'nin çıkış yaptığı ilk ay sonucunda 3 milyonluk satış rakamını geride bıraktığı açıklandı. Ayrıca NPD verilerine göre Temmuz ayında Amerika'da en çok satan oyun ünvanını yakalayan oyunun 2010 yılının en hızlı satış yapan PC strateji oyunu olduğu açıklandı.
 
     Oyunun gördüğü bu taktir ve ilgiden memnun olduklarını dile getiren Blizzard CEO'su Mark Morhaime, StarCraft II'nin oyuncular tarafından benimsenmesinin kendileri için oldukça önemli olduğunu da dile getirdi.
 
     Üç kısımdan oluşması planlanan StarCraft II'nin ilk bölümü Wings of Liberty, Temmuz ayı sonunda çıkışını yapmıştı. 
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler