StarCraft II İlk Haftasında Kaç Milyon Satar?

Sabaha Kadar StarCraft II'ye var mısınız?
26.07.2010 22:04 Levent Polater


 
    StarCraft II eğlencesine birkaç saat kala oyun ile ilgili çok enterasan istatistikler ve tahminler geliyor. VGChartz'ın ön alım hesaplamalarına göre bu hafta ile birlikte StarCraft II ön alımlarının 800.000'e ulaştığı tahmin ediliyor.
 
    1998'de çıkışını yapan orjinal StarCraft şimdiye kadar 11 milyon adet satmayı başararak Blizzard'ın kariyerinde altın harfler ile ismini yazmış durumda. VGZChartz'ın StarCraft II için bir diğer tahmini ise oyunun çıkış haftasında 2 milyondan fazla satacağı yönünde. Bu satış porsiyonunun en büyük çoğunluğunu bu yörede ilk oyunu 5 milyon adet satan StarCraft çılgını Güney Kore'nin dolduracağı düşünülüyor.

    Bu arada StarCraft II'nin resmi sitesinde, saat 00:00'ı bulduğunda 'midnight launch party' adı altında bir aktivite sizi bekliyor. Buradan bir süre bekleyerek bu ana tanık olabilirsiniz. Sayfanın üst kısmında yer alan 'Nuclear Launch Detected' yazısı da anılarımı depreştirdi doğrusu :)
 
 
Examiner

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 5 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 6 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 6 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler