StarCraft II'nin Betası Bu Ayın Sonunda Bitiyor

18.05.2010 00:13 Samet Konuksal


 
    Blizzard, StarCraft II'nin betasının ilk aşamasının 31 Mayıs'da sona ereceğini açıkladı. Ayrıca oyunun çıkışından birkaç hafta önce betanın ikinci aşamasının yapılacağı da StarCraft 2'nin resmi forumlarından duyuruldu.
 
     Blizzard, beta kesintisinin nedeni olarak ise yine resmi forumlarında; bazı donanım ve yazılım yapılandırma değişiklikleri ve oyunu çıkışa hazır hale getirmenin olduğunu yazdı.
 
     Ayrıca duyuruda beta testine katılanlara geribildirim yaparak yardımcı olanlara da ayrıca teşekkür edildi. Forumdaki duyuru konusu için tıklayınız.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler