StarCraft: Supply Depot 2 Duyuruldu

Blizzard her sene Nisan 1 için iyi hazırlanıyor.
01.04.2012 15:32 Gökhan Yılmaz

 
     Blizzard Entertainment sizlere gururla StarCraft evreninde geçen yeni ve devrimsel telefon oyunu StarCraft: Supply Depot 2'yi duyuruyor. iOS ve Android cihazlarda oynanabilir olacak bu efsanevi oyunun ilk bölümünü oynayabiliyorsunuz, harika!
 
     Elbette bu duyuru 1 Nisan şakası olarak hazırlanmış fakat Suppy Depot 2 için özel olarak hazırlanan sayfada oyunu tarayıcınız üzerinden oynayabiliyorsunuz. Retro grafikleriyle, eğlenceli müzikleriyle ve esprili içerikleriyle eşsiz bir StarCraft deneyimi yaşayacaksınız. Ayrıca oyunun özelliklerinin arasında kilidi açılabilir on binlerce şapkanın bulunduğu belirtilerek Team Fortress 2'ye de ufak bir selam çakılmış. Oyunun sayfasına buradan ulaşarak kendiniz görebilirsiniz.
 
     Tabii Blizzard bu kadarla yetinmiyor. Zergotchi ismindeki sanal bebek ve Blizzard Kidzz ismineki eğitim oyununu da duyurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler