Star Wars: Battlefront 2 Amazon Üzerinde Göründü

13.10.2016 09:30 Gazali Çetinkaya

   Electronic Arts, 10 Mayıs 2016 tarihinde yaptığı açıklamayla birlikte Star Wars Battlefront 2'nin 2017 yılında daha büyük ve daha iyi bir dünya ile geleceğini doğrulamıştı. Star Wars: Battlefront 2 şimdiden Amazon üzerinde ortaya çıktı.
 
 
   Star Wars: Battlefront 2 hakkında 2017 yılında çıkış yapacağı ve daha büyük ve daha iyi bir dünya ile geleceği dışında bilgi yok ancak oyunda bu kez tek oyunculu mod bulunacağı söylentileri var. EA de bunun sinyallerini az da olsa GameSpot ile yaptığı röportajda vermişti.
 
   DICE tarafından geliştirilen Star Wars: Battlefront'un ilk oyunu 17 Kasım 2015 Xbox One, PC ve PlayStation 4 için çıkış yapmıştı ve gayet iyi de satmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler