Star Wars Battlefront II - Tanıtım Videosu, Çıkış Tarihi, Detaylar

15.04.2017 21:49 Gazali Çetinkaya

 
   Bugün gerçekleştirilen Star Wars Celebration etkinliğinde EA Star Wars: Battlefront II'nin uzun fragmanını paylaştı. Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte yukarıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
  Star Wars Battlefront II 17 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyun 9 Kasım tarihinde EA Access (Xbox One) ve Origin Access (PC) sahiplerine denemesi için sunulacak.
 
Star Wars: Battlefront II Standart Edition Origin -- 59.99 Euro
Star Wars: Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition Origin -- 79.99 Euro
 
Star Wars: Battlefront II Standart Edition PS Store --  269,00 TL
Star Wars: Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition PS Store --  309,00 TL
 
Star Wars: Battlefront II Standart Edition Xbox Market -- 269,25 TL (EA Access ile 242,33 TL)
Star Wars: Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition Xbox Market --  328,75 (EA Access ile 295,88 TL)
 

 
   Yeni Bir Kahraman, Yeni Bir Hikaye
 
   30 yıllık bir süreci kapsayan ve STAR WARS: RETURN OF THE JEDI ile STAR WARS: THE FORCE AWAKENs arasındaki bağlantıyı kuran, duygu yüklü yeni bir STAR WARS macerasında hem karada hem uzayda çok etkili, elit bir özel kuvvet askerinin gözünden oynayın.
 
   Tam Kadro STAR WARS Savaş Alanları

   Çeşitlilikte eşsiz olan bu STAR WARS çok oyunculu evreninde, en fazla 40 oyuncu ünlü kahramanlarla, döneme özel askerlerle ve bir sürü kara ve hava araçlarıyla galaksinin dört bir köşesinde savaşabiliyor. 
 
   Galaktik Ölçekte Uzay Savaşı

   Uzay savaşı, kendine has kullanış özellikleri, silahlar ve özelleştirme seçenekleriyle STAR WARS Battlefront II için baştan yaratıldı. Filonuzla birlikte asteroid alanlarından geçin, İmparatorluk Kenetlenme İstasyonlarının içinde uçun ve 24 oyunculu, 40 yapay zeka gemili it dalaşlarında efsanevi starfighter’ları kullanarak dev ana gemileri düşürün. 
 
   Birlikte Daha Zevkli

   Bir arkadaşınızla koltuğa kurulup iki oyunculu bölünmüş ekranlı çevrimdışı oyunda birlikte oynayın. Ödüller kazanın, askerlerinizi ve kahramanlarınızı özelleştirin ve geliştirmelerinizi çevrimiçi çok oyunculu savaş alanına taşıyın. 
 
   Kahramanınıza Yön Verin

   O sadece ünlü bir kahraman değil, o senin kahramanın. Özelleştirilebilir karakter ilerlemesiyle yeteneklerinizi istediğiniz gibi geliştirin. Her kahramana, asker sınıfına ve starfighter’a özel yetenekleri geliştirin. Bu yetenekleri kullanarak karakterinizin temel güçlerini uyarlayın ve değiştirin; düşmanlar üzerinde ölümcül aktif etkiler, faydalı durum geliştiricileri ya da taktik destek ile Battlefront’taki düşmanlara karşı koyun. 
  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler