Star Wars: Battlefront'a Çıkışından Önce Denge Ayarı Gelecek

15.10.2015 14:47 Talha Aynacı

 
Star Wars: Battlefront'un betasından keyif aldık. Optimizasyon konusunda iyi iş çıkaran yapımın betaya açık modlarından özellikle Battle of Hoth uyarlaması, 40 oyunculuk savaşa alanına sahip Walker Assaunt modu son derece keyifli duruyor ama eminiz sizler de farketmişsinizdir ki bu modda Empire kanadının bariz bir üstünlüğü söz konusu. 
 
Savaşı kazanabilmek için alaşağı etmeniz gereken AT & AT'ler karşısında defans sistemini açık tutmak Rebel kanadının ana görevi olsa da, Empire tarafından gelen saldırılar dengesiz yapı nedeniyle püskürtmesi imkansız hale geliyor. Tabii burada defans kanadı oyuncularının bazen göreve değil de K/D'ye odaklanması da etkili.
 
Dengesizliğin farkında olan EA bunu ortadan kaldırmak için çalışmalara başladığını belirtti. Star Wars: Battlefront Topluluk Menajeri Matthew Everett, Twitter üzerinde bu dengesizlikten yakınan bir oyuncunun endişesini gidererek bunun Beta ile alakalı olduğunu dile getirdi. Diğer yandan yapımın Multiplayer Modu Baş Tasarımcısı Dennis Brannvall modun çok zor olduğunu ve yapılan geri dönüşlerle değişikliklerin gerçekleşeceğini sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 1 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 7 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler