Star Wars: Battlefront'un Betası Ekim Ayında Geliyor

01.09.2015 18:30 Samet Konuksal


    Battlefield serisinin yapımcısı DICE tarafından geliştirilen ve büyük merakla beklenen Star Wars: Battlefront için beta duyurusu geldi. DICE, Star Wars: Battlefront betasıyla ilgili ilk bilgileri paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre oyunun betası önümüzdeki Ekim ayının başında PC, PS4 ve Xbox One için düzenlenecek. Hoth haritasında Walker Assault modunu oynamamıza izin verecek olan betada 40 kişilik multiplayer maçlarını göreceğiz. Oyunun bu modunda Star Wars evreninin ikonik karakterleri Darth Vader ile Luke Skywalker'ı oynamak mümkün olacak. Bunun haricinde betada Survival Mission modu olarak Tatooine görevi de yerini alacak.
 
    Daha önce videolardan gördüğümüz Walker Assault ile Survival Mission modlarına ek olarak Star Wars: Battlefront'un yepyeni modu Drop Zone'un sunumu da beta sayesinde yapılacak. Drop Zone moduyla ilgili ilk bilgiler yakında paylaşılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler