Star Wars: Battlefront'un Betası PS4'te 900p, Xbox One'da 720p'de Çalışıyor

09.10.2015 18:57 Samet Konuksal


    Her üç platformda da açık betaya sunulan Star Wars: Battlefront'un konsollarda gösterdiği performans hakkında Digital Foundry tarafından bir araştırma yapıldı. Araştırmanın sonuçlarına göre oyun, her iki konsolda da 1080p çözünürlüğü yakalayamamış görünüyor.
 
    Belirtilenlere göre Star Wars: Battlefront'un betası PS4'te 900p, Xbox One'da ise 720p çözünürlükte çalışıyor. Yapımcı DICE, multiplayer odaklı bir oyun olduğu için Star Wars: Battlefront'ta akıcılığa odaklansa da, oyunun akıcılığının her iki konsolda da 60 FPS'de sabit kalamadığı, 50-60 FPS arasında gidip geldiği belirtiliyor.
 
    Grafik kalitesi hakkında da bazı bilgiler paylaşan Digital Foundry, oyunun doku ve gölgelendirme kalitesinin PS4 ve Xbox One arasında benzer göründüğünü söylüyor. Hemen hemen iki konsolda da aynı seviyede görüş mesafesinin çizildiği Battlefront betasının hepsine rağmen PS4'te daha iyi göründüğü belirtilmiş.
 
    Star Wars: Battlefront'un çıkışında da teknik özellikler böyle mi olur bilemeyiz ancak DICE'ın çözünürlük konusunda tepki çekeceğini söyleyebiliriz. Zira bundan iki sene önce piyasaya çıkan Battlefield 4'ün konsol sürümlerinde de aynı şekilde 900p ve 720p çözünürlükleri görmüştük.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 89 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler