Star Wars Filminin Yeni Videosu Yayınlandı!

Abi senin yüzüne noolmuş?
17.04.2015 00:22 Ersin Kılıç


     İlk tanıtım videosu ile kısa olmasına rağmen tartışmaları da beraberinde getiren yeni Star Wars filmi Force Awakens'in yeni tanıtım videosu nihayet yayınlandı. Star Wars Celebration'da gelen videoda önemli sahnelere ve bazı karakterlere yer verilmiş.
 
     Video Star Wars'un yeni filminde göreceğimiz Jakku gezegeninde açılışını yapıyor. Tıpkı Tatooine gibi çöl iklimine sahip olan bu gezegenin daha önce filmde olacağı onaylanmıştı zaten. Bu gezegenin lokasyonu hakkında bilgi sahibi olmasakta yakınlarında daha önceden büyük bir savaş olduğu aşikar. Çünkü küçük bir kum tepesinde devasa bir Imperial Star Destroyer bulunuyor. Hemen önde yer alan X-Wing'i de unutmayalım tabi.
 
     Daha sonra Darth Vader'ın hurdaya dönmüş başlığı gözüküyor ve Luke Skywalker'ın sözlerine kulak veriyoruz. Tabi arka planda Vader'ın o puslu nefes alış verişi de bu sahneye eşlik etmiş. hemen sonrasında eski dostumuz R2-D2 gözüküyor.
 
     Star Wars'un o tüyler ürperten müziği ile sakın bir açılış yapan videonun sonrası ise aksiyon dolu. Işın kılıçları, hava mücadeleleri ve patlamalar. En sonda ise Han Solo ve Chewie sürprizine yer verilmiş. Açık konuşmak gerekirse video yer yer heyecanlandırsa da kafamda bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Siz neler düşünüyorsunuz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler