Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA, Madden NFL ve Daha Fazlası Google Stadia'ya Geliyor

28.04.2020 21:00 Gazali Çetinkaya

Google bugün Stadia Connect sunumu sırasında video oyun streaming servisine gelecek yeni oyunları duyurdu.
 
Electronic Arts beş adet oyununu Stadia'ya getireceğini açıkladı. Star Wars Jedi: Fallen Order bu yılın sonunda; FIFA ve Madden NFL bu kış eklenecek. Diğer iki oyun önümüzdeki sene gelecek. Hangi oyunlar olduğu bilgisi verilmedi.
 
PlayerUnknown's Battlegrounds, Octopath Traveler ve 1- 4 oyunculu co-op eşya taşıma oyunu Get Packed bugün itibarıyla Stadia'nın kütüphanesine eklendi. PlayerUnknown's Battlegrounds, Stadia Pro aboneleri için ücretsiz ulaşılabilir durumda.
 
 
Bunların yanı sıra yakın zamanda Stadia'ya gelecek diğer oyunlar:
 
- Zombie Army 4 Dead War: Sniper Elite 4'ün yaratıcılarından co-op aksiyon oyunu 1 Mayıs'ta eklenecek ve Stadia Pro aboneleri için ücretsiz olacak.
- Embr: Acil durum hizmetlerinin geçmişte kaldığı ultra kapitalist bir zamanda geçen çılgın itfaiye oyunu 21 Mayıs'ta erken erişim olarak eklenecek.
- Rock of Ages III Make & Break: Büyük bir kaya parçasını kontrol ederek önünüze çıkan her şeyi yıkmaya çalıştığınız aksiyon kule savunma oyunu 2 Haziran'da eklenecek. 
- Crayta: Çok oyunculu oyunlar oluşturup bunları aileniz, arkadaşlarınız ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ile paylaşabileceğiniz bir yaratıcılık oyunu. Bu yaz ilk olarak Stadia için çıkacak.
Wave Break: Suç dolu 1980'ler Miami Vice döneminde geçecek shooter unsurlarına sahip kaykay oyunu. Bu yaz ilk olarak Stadia için çıkacak.  
 
 
 
 
 
Stadia, Google'ın yüksek donanıma gerek duymadan oyunları bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan video oyun streaming servisi. Kasım 2019'da ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve bazı Avrupa ülkelerinde hizmet vermeye başladı. Ülkemizde henüz mevcut değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stadia Platformlar: PC Geliştirici: Google Dağıtıcısı: Google Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler