Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Yapımı Tamamlandı

18.10.2019 20:26 Gazali Çetinkaya

 
Titanfall serisinin arkasındaki stüdyo Respawn Entertainment, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın gold statüsüne ulaştığını duyurdu.
 
Bir oyunun gold statüsüne ulaşması oyunun geliştirme sürecinde asıl bölümün tamamlandığı ve artık oyunu toplu halde diske basabilecekleri anlamına geliyor. 
 
Bu aynı zamanda oyunun herhangi bir erteleme almadan planlanan çıkış tarihi 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncularıyla buluşacağı anlamına da geliyor.
 
Dün de oyunu deneme fırsatı bulan çeşitli basın kuruluşları oyunla ilgili ilk izlenimlerini paylaştı ve yeni oynanış görüntüleri yayınladı. Buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler