Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Yeni Videosu BD-1'ın Nasıl Yaratıldığını Açıklıyor

23.10.2019 19:34 Özgür Eroğlu

 
Electronic Arts tarafından geliştirilen Star Wars evreninin yeni üyesi Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkışına kısa bir süre kaldı. Oyundaki bilmemiz gereken çoğu bilgiyi öğrendik ama oyundaki en büyük dostumuz olacak olan küçük robot BD-1 hakkında çok da bilgiye sahip değiliz.
 
Star Wars Evreni için bu tarz robotlar her zaman önemli olmuştur. Özellik R2-D2'yu ve C-3PO'yu düşünürsek çok önemli karakterler. Hatta son üçlemede de en iyi şey BB8 diyebiliriz. Star Wars Evreni'nin yeni robot üyesi BD-1'da gayet önemli bir yere sahip gibi duruyor.
 
Geliştirici firma BD-!ın kendi bir kişiliği olabilmesi için oldukça çaba göstermiş, ana karakterin omzuna çıkabilmesini ise Yoda ve Luke ikilisinden örnek almışlar. BD-1 sadece yanımızda durmayacak aynı zamanda bizim için sağlık paketleri bulacak, kapıları açacak ve daha birçok konuda bize yardım edecek.
 
BD-1'ın tanıtıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler