Star Wars: Kinect'ten Yeni Bir Oynanış Videosu

22.08.2011 20:14 Levent Polater

 
   Microsoft Play Day etkinliklerinden Star Wars: Kinect ile ilgili bir oynanış videosu karşınızda. 1 dakika süren bu videoda oyunun özgür oynanış dinamiklerine tekrar göz atabiliyoruz.
 
    Bu tatil sezonunda kendine has bir bundle paketiyle beraber Xbox 360 ve Kinect'e özel olarak raflardaki yerini alacak olan oyun, sıkı bir beklenti yarattı. Kinect'in hardcore kitleye hitap eden oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Star Wars Kinect'in yeni oynanış videosunu sizler de aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
    SW: Kinect'i oynayan oyuncunun pek de başarılı işlere imza attığını söyleyemeyiz aslında ama yine de izlemeye değer görünüyor.

[DHVIDEO=3043]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Star Wars Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler