Star Wars: Knights of the Old Republic 16 Yıl Sonra HD Oldu

07.07.2019 15:48 Nursema Emre

Geliştirlen mod ile birlikte oyun adeta yeniymiş gibi karşımıza çıkıyor.
 
BioWare tarafından 2003 yılında piyasaya sürülen ve Star Wars hayranları tarafından halen bu evrende geçen en iyi oyunlardan biri kabul edilen Star Wars: Knights of the Old Republic için tam 16 yıl sonra harika bir mod geliştirildi.
 
3 GB boyutundaki bu HD kaplama yaması ile oyundaki istisnasız bütün NPC'lerin ve ana karakterlerin yüzleri ve vücutları HD olarak karşımıza çıkıyor. Siz de bu muhteşem yapımı bir de Red11BY tarafından mod ile denemek isterseniz, Nexusmods sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

 
BioWare'in geliştiriciliğini yaptığı Star Wars: Knights of the Old Republic, 2003 yılında yaptığı çıkışının ardından halen RPG oyunları arasındaki önemli yerini koruyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Knights of the Old Republic Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 5 Aralık 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 17 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler