Star Wars: Knights of the Old Republic'in E3 2001 Demo Görüntüleri Ortaya Çıktı

05.07.2023 18:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Youtube'da içerik üreticisi "Noclip Game History Archive" yeni ve ilgi çekici bir video paylaştı. Bu video içerisinde Star Wars: Knights of the Old Republic'in E3 2001 Demo görüntüleri yer alıyor. Behind Closed Doors adlı bu demo bizleri geçmişe götürüyor.
 
Görüntüler nostajli hissi yaşatıyor
 
 
 
İlgi çekici ve meraklısına hitap eden görüntülerle karşımıza çıkan Star Wars: Knights of the Old Republic demo görüntülerinde karakter animasyonları, çevre dizaynı, NPC'ler ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. E3 2001 festivalinden alınan bu görüntüler ile teknolojinin ne kadar değiştiğini ve geliştiğini daha net görebiliyoruz.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte Star Wars: KOTOR Remake duyuruldu ve bu sürümden hala yeni detaylar ortaya çıkmadı. Bu yeniden yapım ilk olarak Nisan 2021'de duyuruldu ve Unreal Engine 5 tarafından destekleniyor.
 
Demo görüntüleri 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Knights of the Old Republic Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 5 Aralık 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler