Star Wars: Rise of Skywalker'ın Gişesi Diğer Filmlere Göre Düşük

24.12.2019 18:50 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Lucas Arts'ı satın almasından sonra Disney'in yarattığı ilk üçlemenin sonuncusu olan Star Wars: Rise of Skywalker geçtiğimiz Cuma günü vizyona girdi. Çok kötü bir başlangıç yapan ve hayran kitlesinin neredeyse tamamının sevmediği film, sadece puan olarak değil, gişe olarak da düşüşte gözüküyor.
 
Amerika'da açılış hafta sonunda 200 milyon gişe yaparken, tüm dünya verileri eklenince 373 dolara yükseliyor filmin gişesi. Star Wars: Rise of Skywalker şu anda Amerika'da Aralık aylarında çıkan "en iyi gişe yapan filmler" sıralamasında üçüncü sırada. İlk iki film ise sırasıyla, Force Awakens ve The Last Jedi. Onlar ise sırasıyla 248 ve 220 milyon gişe yaptılar. 
 
Star Wars: Rise of Skywalker için garip olan durum ise yaptığı gişenin yarısının Cuma gününe ait olması. Bu demek oluyor ki film çıktıktan sonra insanlar filme gitmekten vazgeçmiş. Bunun sebebi yapılan kötü yorumlar olabilir. Cuma günü gidenlerin çoğu büyük ihtimalle ön sipariş ile almıştır biletini. 
 
Peki siz beğendiniz mi Star Wars: Rise of Skywalker'ı? Yorumlarınızı yazmayı unutmayın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler