Star Wars: The Rise Of Skywalker'dan TV Reklamı ve Yeni Görsel

20.11.2019 12:46 Özgür Eroğlu

 
Dünyanın en büyük eğlence markalarından biri olan Star Wars'un film serisinin son üçlemesi önümüzdeki film ile bitiyor. Oldukça fazla eleştiriye maruz kalan üçleme Rise of Skywalker filmi ile final yapacak. Filmden 2 yeni fotoğraf ve bir yeni TV reklamı paylaşıldı.
 
Disney'in, Lucas Arts'ı satın almasından sonra işlerin biraz bozacağını tahmin etsek de bu eleştirilere maruz kalacak kalacak hale gelmesini beklemiyorduk açıkçası. Ancak son günlerde görmüş olduk ki Disney, Star Wars markasını alınca gerçekten güzel içerikler de çıkartabiliyormuş. The Mandalorian dizisi gibi.
 
Umuyoruz ki son çıkan bu film ile seriyi toparlarlar ve gelecekte daha güzel Star Wars yapımları görmek için umudumuz artar. Bahsi geçen görselleri ve reklamı aşağıda bulabilirsiniz. Star Wars: The Rise Of Skywalker, 20 Aralık 2019'da vizyona girecek.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 13 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler