Star Wars: ToR'da Achievement Olacağı Onaylandı

The Old Republic, MMO dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor.
28.09.2011 16:20 Levent Polater


     Star Wars: The Old Republic'te Achievement olacağı kesinleşti. Eurogamer Expo 2011'de Josytiq mikrofonlarına konuşan BioWare'den Erickson, oyundaki Achievement'ların sıradan olmayacağının da altına imza atmış.

     Sadece önemli ve kahramanca görevleri yerine getirdiğinizde Achievement'ların kapısını aralayacağımızı söyleyen Erickson, her göreve ayrı bir Achievement koyamayacaklarını dile getirmiş, çünkü The Old Repulic'te çok fazla opsiyonel içerik bulunuyor.

    Erickson, belli bir sayıda aktivite yapma üzerine yoğunlaşılan Achievement'ların yerine üstün performans ödüllerine gidilmenin daha doğru olduğunu söylüyor. Yani görünüşe bakılırsa Star Wars: The Old Republic'te Achievement açmak hiç de kolay olmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler