Starbound'dan Tanıdığımız Chucklefish, Heart Forth, Alicia'nın Geliştirilme Sürecine Yardım Edecek

17.04.2014 13:40 Ömür Gencer


     Dün size Heart Forth, Alicia adında güzel mi güzel bir oyundan bahsetmiştik. Bugün ise Kickstarter kampanyasında ilk gün için oldukça iyi rakamlara ulaşan bu oyunun dağıtıcılığını Starbound'dan tanıdığımız Chucklefish'in yapacağı duyuruldu.
 
     "Chucklefish Games, iş sorumluluklarımıza, pazarlamaya ve dağıtmaya yardım edecekler. Fakat şu an için finansal bir destek sağlamayacaklar. Oyuna konsolun kapılarını aralayacaklar. Chucklefish çalışanları oldukça iyi insanlar. Oyunun geliştirilme sürecini anladıkları için onlarla çalışmak şimdiye kadar yeterince sorunsuzdu." Diyen oyunun geliştiricisi Alonso Martin, Heart Forth, Alicia'nın yeterli finansal destek sağlanırsa konsollara gelebileceği belirtti.
 
Heart Fort, Alicia'nın 30 günlük süreçte toplanması gereken 60,000 doların daha ikinci gününden 56,451 doları toplandığı için finansal sıkıntı çekeceğini düşünmüyoruz. Yani oyunu konsollarda oynamak çok uzak bir ihtimal olmasa gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heart Forth, Alicia Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Chucklefish Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler