İçinizi Isıtacak Bir Oyun: Heart Forth, Alicia

16.04.2014 17:20 Ömür Gencer


     Castlevania: Symphony of the Night'ın içine çeken oynanışını hatırlar mısınız? Peki, Zelda oyunlarının devasa dünyasını veya Xenogears'ın etkileyici hikaye anlatımını? İşte size bahsedeceğim oyun, bu 90'larda geçen oyunların ruhunu taşıyor.
 
     Gökyüzünde Auster adlı bir adada geçen oyunda, Alicia adında büyücüyü bir kız çocuğunu  yöneterek kötülüğe karşı bir kez daha savaş vereceğiz. Kulağa oldukça sıradan gelen bu hikaye, oyunun trailer'ından da anlaşılacağı üzere aslında oldukça köklü ve içine çekecek şekilde detaylı. Alicia'nın hikayesi dışında oyun bize oldukça ilginç bir başka hikaye daha sunuyor. Oyun; yaptığımız seçimler boyunca karşımıza çıkacak olan The Woman hakkında live action trailerlar ile Heart Forth, Alicia evrenine başka bir pencereden bakmamıza olanak sağlayacak.
 
 
     2007'de yapımına başlanan oyun bugün hala tam olarak tamamlanmış değil. Bu yüzden Kickstarer'ın yardımına başvuran yapımcı, daha bir gün bile olmamasına rağmen an itibariyle 13,893 dolar toplayabilmiş.
 
      Bu az piksele ancak koskocaman evrene sahip oyun, Kickstarter'da başarılı bir şekilde finanse edilebilirse Mayıs 2015'de Pc oyuncularıyla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heart Forth, Alicia Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Chucklefish Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler