Starbreeze, Josef Fares ile Yeni Oyun Hazırlığında

Starbreeze ve Josef Fares'in projesi heyecan yaratabilir
19.09.2011 20:16 Alkan Adakaner


      Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay ve The Darkness'ın geliştiricisi İsveçli Starbreeze, film yapımcısı (yönetmen ve senaryo yazarlığı da yapıyor) Josef Fares ile yeni bir oyun yapma konusunda görüşüyor.
 
     Jalla! Jalla!, Kopps, Zozo ve Farsan gibi İsveçli film severlerin büyük beğenisini kazanan filmlere imza atan Josef Fares oyunları sevdiğini ve arada sırada oyunlar için bazı konsept çalışmalar yaptığını söyledi. Bazı çalışmalarının gerçekten iyi olabileceğini düşünen Fares'in filmlerinin beğenildiğini göz önüne alırsak ortaya güzel birşeyler çıkabilir.

     Şu sıralar Electronic Arts için Syndicate adlı oyunu hazırlayan Starbreeze'in yaptığı her oyunu heyecanla beklememiz için elimizde çok önemli nedenlerimiz var. Josef Fares'le birlikte iyi bir takım oluşturabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler