Starbreeze, Unreal Engine 3 Lisansını Aldı

Firmanın yeni oyunu GDC'de gösterilebilir.
18.02.2011 12:05 Ersin Kılıç


     Bu nesile damgasını vuran oyun motoru Unreal Engine 3, çoğu oyunda karşımıza çıkan bir grafik motoru. Epic Games'in başta Gears of War serisinde başı çektiği Unreal Engine 3 için her geçen gün yeni firma oyunları ile de karşılaşıyoruz.
 
     Unreal Engine 3 grafik motorunu kullanmak isteyen son firma ise Starbreeze Studios olmuş. The Darkness ve The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay oyunları ile hatırlayacağımız firma Unreal Engine 3'ü yeni grafik motoru olarak lisanslamış.
 
     Şimdiye dek kendi oyun motorları olan Starbreeze'i kullanan firma muhtemelen yeni projelerinde Unreal Engine 3'ün gücünü kullanacaklar. Konu ile ilgili bir açıklama yapan firmanın patronu Johan Kristiansson,"Daha önce sektörde yer alan birçok grafik motoru kullandık ama artık unreal Engine 3'ün bizim ihtiyaçlarımıza tam bir çözüm olacağını düşünüyoruz." açıklamasında bulunmuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Stud. Dağıtıcısı: Atari Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler