Vin Diesel: Riddick'in MMO Oyununu Geliştiriyoruz

11.09.2013 20:50 Alkan Adakaner


     Vin Diesel'in başrolünü oynadığı Riddick serisi Pitch Black, Chronicles of Riddick ve The Chronicles of Riddick: Dark Fury (anime) adlı harika filmlere sahip. Serinin yeni filmi Riddick de önümüzdeki ayın başında ülkemizde gösterime girecek.
 
     Ayrıca The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ve The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena gibi oldukça başarılı oyunlara da sahip olan bu seri gerçekten de oldukça etkileyici bir dünyaya sahip. Bunun nedenlerinden biri de Vin Diesel'in bu serideki muhteşem oyunculuğu diyebiliriz.
 
    Serinin oyunlarında da seslendirme yapan Vin Diesel'in açıklamalarına göre Tigon Studios ve Starbreeze'den Escape from Butcher Bay adlı muhteşem oyunu geliştiren ekip bir araya gelip birkaç aydır yeni bir Riddick oyunu üzerinde çalışmaya başladı.
 
     Diesel'in açıklamalarına göre serinin yeni oyunu MMO benzeri bir yapıya sahip olacak ve konusunun merkezinde ise paralı asker ticareti bulunacak. Vin Diesel'in de başında bulunduğu bir proje gerçekten de harika olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Stud. Dağıtıcısı: Atari Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler