Starbucks'ta Xbox 360 Oynayan Adam

24.01.2012 11:06 Alkan Adakaner

 
      Ev konsolları adı üstünde evde oynamak için tasarlanmış cihazlardır. Playstation 3, Xbox 360 veya Wii'yi evin dışında oynama gibi bir şansımız olduğu düşünülmediğinden 3DS ve Vita gibi taşınabilir konsollar piyasaya çıkıyor. Yine de bazı oyuncular sınır tanımıyor.
 
     Yukarıda gördüğünüz fotoğraf bir Starbucks'ta çekilmiş. Bir oyuncu (giyim tarzı, sakallar vs de ilginç) monitörünü, Xbox 360'ını ve muhtemelen çantasında da güç sağlayan bir cihazı alıp Starbucks'ta Xbox 360 oynamaya başlamış.
 
      Çevredekiler sesten rahatsız olmasın diye kulaklık da kullanan bu kişi sonuç olarak ortaya oldukça ilginç bir iş çıkarmış. Bu kişi çılgınlık yönünden bize Improv Everywhere grubunun oyuncu versiyonu gibi geldi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 56 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler