Starcraft 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

04.05.2010 02:11 Ersin Kılıç


 
     Nihayet beklenen açıklama geldi. Yıllardır beklenen ve son dönemde iyice gözler önüne serilen Starcraft 2'nin çıkış tarihi sonunda belli oldu.
 
     Oyunun yapımcısı Blizzard, bugün yaptığı açıklama ile uzun süredir beklenen çıkış tarihi açıklamasını yaptı ve oyunun 27 Temmuz'da satışa çıkacağını belirtti.
 
     Uzun süren bekleyişin sona ereceğini ve Starcraft dünyasına tekrar dönüş yapılacağı için oldukça mutlu olduklarını belirten Blizzard kurucularından ve şirketin CEO'su Mike Morhaime, oyunun mükemmel hale gelmesinde katkıda bulunan beta testterlara da minnet duyduklarını sözlerine ekledi.
 
     Son şovunu E3 2010'da yapacak olan Starcraft 2, strateji sevenleri uzun bir süre oyalayacak.
 
 Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler