Stardew Valley'nin Yeni Güncellemesi Büyük Problemleri Gideriyor ve Video Kayıt Özelliği Ekliyor

14.11.2017 16:06 Tunahan Safdır

 
     Stardew Valley geçtiğimiz ayın sonunda Nintendo Switch için çıkış yapmıştı. Ancak beraberinde bazı sorunlara da ev sahipliği yapmıştı.
 
     Şimdi ise büyük çaplı bir güncelleme duyuruldu ve önceden belirtilen sorunlar üzerine çalışıldığı açıklandı. Ayrıca Stardew Valley, bu güncellemeyle beraber son Switch güncellemesiyle birlikte gelen video kayıt özelliğini destekleyen oyunlar arasına da adını yazdırdı. Artık Switch kullanıcıları Stardew Valley üzerinden 30 saniyeye kadar video kayıt yapabilecekler. Twitter üzerinden gelen açıklamayla birlikte güncelleme sonrasında oyunun daha hızlı kayıt süresine sahip olacağı, uykuya geçilirken oyunun çökme sorununun giderildiği, sol hoparlörden sürekli ses gelmesi probleminin çözüldü ve arayüzde bazı iyileştirmelere gidildiği açıklandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 1 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 2 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 2 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler